TEMA: Lav din egen hjemmeside november 25, 2018 – Posted in: Tema: Hjemmeside – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Sådan får du en hjemmeside

Guiden her er primært lavet til forfattere, men du kan sagtens bruge alle tips i den, hvis du er psykoterapeut, madnørd, nystartet iværksætter eller bare gerne vil blogge om et emne, der interesserer dig. Guiden forklarer nemlig, hvordan du nemt og hurtigt får lavet en hjemmeside med tekst og billeder og også lagt produkter i en webshop, hvis du har noget, du gerne vil sælge.

Skal du have lavet en hjemmeside?

Skal du bruge en hjemmeside til at brande dig selv og dine bøger, eller har du en masse tekst, som du gerne vil have lagt ud på nettet, så skal du have dig en hjemmeside.

Det er sjovt og spændende at arbejde med hjemmesider – og slet ikke svært, når du først har lært de basale principper. Hvis du allerede er god til at arbejde i et tekstbehandlingsprogram, for eksempel Word, vil du opleve, at mange af funktionerne også findes i WordPress, som er det blog-værktøj, der bliver taget udgangspunkt i her i guiden.

selvudgiver

Kom godt i gang med at lave din egen hjemmeside

Der er tusind andre måder, du kan gribe arbejdet med at få lavet en hjemmeside an på, men i denne her guide får du en gratis trin for trin-vejledning, som hjælper dig godt i gang med at sætte din egen hjemmeside op. Følg de forskellige trin i guiden, indtil du til sidst har en færdig hjemmeside. NB! Du kommer ikke til at lære alt om at lave en hjemmeside, men du får en hjemmeside, der virker, og som er nem at arbejde med.

Når du går i gang med at lave en hjemmeside, vil du også opleve, at det er et område, hvor du hele tiden kan lære nyt og blive bedre. Men lige nu vil du sikkert gerne i gang, og følger du trinnene i vejledningerne her, kan du hurtigt få skabt dig en hjemmeside, der ser ud, præcis som du gerne vil have den til.

Har du spørgsmål til at lave hjemmesider?

Når du kører fast eller har spørgsmål, så findes al den viden, du har brug for, ude på internettet. Der er mange gode sider, som forklarer, hvordan du gør – og endnu flere sider med spørgsmål og svar. Du kan søge på Google på på dansk og engelsk, for eksempel sådan her: Klik her for at lave en googlesøgning på [wordpress hvordan laver jeg en menu].

Jeg har desværre ikke tid til at svare på spørgsmål om hjemmesider, men på www.amino.dk kan du finde dygtige iværksættere, der lever af at lave hjemmesider.

Lav din egen hjemmeside – trin for trin

Her kan du finde de mange guides. Gå frem trin for trin, og husk: Det gælder ikke om at være hurtigt færdig med hjemmesiden, men om at lave noget, der virker!