Sådan får du din bog på eReolen august 27, 2018 – Posted in: Bliv læst – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Hvad er eReolen?

Hvordan får du din bog på eReolen? eReolen er folkebibliotekernes digitale bibliotek. På www.ereolen.dk kan lånere på landets folkebiblioteker logge sig ind og låne og læse e-bøger. Når du har bøger til udlån på eReolen, bliver du kun ikke afregnet efter den almindelige biblioteksafgift, men pr. udlån. Fra 1. januar 2018 er det også blevet muligt at få biblioteksafgift for e-bøger og netlydbøger på eReolen.

Hvad gør eReolen for din bog?

eReolen er en god markedsføringsplatform, hvor læserne kan få øje på din bog. Læserne kan låne og læse den digitale bog og hente den ned på smartphone eller tablet via eReolens app. Udlånet af din bog ophører af sig selv efter én måned, hvor læseren så skal låne bogen igen. Låneren kan ikke kopiere bogen eller gemme en kopi.

På eReolen bliver du afregnet pr. udlån, og derudover får du biblioteksafgift for de bøger, du har til udlån.

Hvordan får du din bog på eReolen?

Inden du kan lægge din bog ind, skal filformatet konverteret til ePUB. I Selvudgiver – selvfølgelig får du et direkte link til den billige og dygtige grafiker, som jeg plejer at benytte. Bagefter er du klar til at få læsere på eReolen. Her kan du også læse mere om, hvordan du bliver leverandør til eReolen.

selvudgiver

Når du har uploadet din bog, bliver den sendt videre til godkendelse hos eReolen. Bemærk, at det ikke er alle bøger, der bliver godkendt, da der ligesom i bibliotekerne foretages materialevalg.

Få alle de gode tips til at få din bog på eReolen!

I Selvudgiver – Selvfølgelig! kan du læse meget mere om at få en bog på eReolen samt filtypen ePub. Her kan du også blive klogere på, hvordan du giver de forskellige udgaver af din bog et ISBN-nummer. Køb e-bogen her: Selvudgiver – Selvfølgelig!

Se flere artikler om at selvudgive her...