udgiv selv

Skal du i gang med at udgive selv?

Der kan være mange gode grunde til at at udgive bøger udenom et forlag. Måske er du træt af at få afslag. Måske vil du helst ikke aflevere 85% af overskuddet fra din bog til andre. Måske vil du gerne bevare den fulde kontrol over din bog. Eller måske har du bare lyst til at prøve at udgive på dit eget forlag.

Få de gode råd her!

Uanset hvilken vej der har ført til din beslutning om at udgive selv, så har du brug for at vide, hvordan du kommer igennem processen. Alle de gode råd om alt det praktiske er samlet her på siden. Når først beslutningen om at udgive selv er taget, er resten af processen nemlig bare en række praktiske opgaver, der skal løses. Hvis du læser alle siderne, kan finde meget af den information, du skal bruge for at komme igennem hele processen med at selvudgive.

Selvudgivere er også købmænd

Men de praktiske råd gør det ikke alene! Hjemmesiden her er ikke en mirakelkur, som får din egen bog skrevet færdig og solgt i endeløse oplag. Alt det hårde arbejde må du selv gøre. Til gengæld finder du her en gennemgang af, hvordan du får gjort din idé til et manuskript, der kan sælges. Du får også en viden om nogle af de kanaler du kan bruge for at sælge din bog til læserne. Uanset hvor dygtig en forfatter du er, så sælger bogen ikke sig selv. Når du er selvudgiver, er du, om du vil det eller ej, også købmand.

Masser af praktiske erfaringer

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Se flere artikler om at selvudgive her...

Tag et kig i mine bøger...